Auto huren Roermond

Wij maken dat je weg komt

DIRECT RESERVEREN

Auto huren in Roermond

Op zoek naar een plek waar jij een auto kunt huren in Roermond? Dan zit je bij Adrem Autoverhuur Limburg aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een bedrijf dat al jaren actief is en ervaring heeft als tussenpersoon bij autoverhuur in Roermond. Zo hebben wij al talloze mensen geholpen bij een auto huren in Roermond. Bij ons staat klantvriendelijkheid dan ook voorop. Wij doen ons best om jou te kunnen voorzien van een geschikt vervoersmiddel voor een goede prijs. Wat jij moet doen? Je hoeft bij ons alleen maar door te geven welke auto je wilt huren in Roermond. Wij gaan vervolgens aan de slag om jouw auto bij onze partner af te geven, waardoor jij zo snel mogelijk met jouw gehuurde auto de weg op kunt. Klinkt dit als een aantrekkelijk aanbod? Neem dan een kijkje op onze website, of neem telefonisch contact met ons op. Verder informeren we je graag over waarom Autoverhuur Limburg dé autoverhuur in Roermond is. Jouw reis is onze bestemming.
vrouw rijden

Goedkoop een auto huren in Roermond

Je hoeft niet verder te zoeken om goedkoop een auto te huren in Roermond, want wij zijn hét bedrijf voor jou. Wij beschikken over een groot aanbod aan huurauto’s. Op deze manier kan het dus bijna niet missen dat er voor jou ook iets tussen zit. Hoe jij precies een auto kan huren in Roermond? Ga naar onze website en maak een keuze uit ons assortiment aan huurauto’s. Op deze manier kun je eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Roermond. Wij bieden auto’s aan voor 4 personen met een bagageruimte van 130 liter, compactere 5-personen auto met een bagageruimte van 280 liter en wij hebben zelfs een paar stationcars met ongeveer 456 tot 1516 liter aan bagageruimte voor jou klaarstaan. Mocht je de voorkeur hebben voor een automaat, dan beschikken wij ook over die optie wanneer je goedkoop een auto wilt huren in Roermond. Kortom, je kan bij ons terecht voor al jouw wensen. Wil jij graag een auto huren in Roermond? Dan kun je deze makkelijk online reserveren. Wij zorgen ervoor dat de auto op de juiste plek en datum klaarstaat om opgehaald te worden. Heb je nog vragen omtrent het reserveren of autoverhuur in Roermond? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Jouw reis is onze bestemming

NEEM CONTACT OP

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Roermond?

Wij staan graag voor je klaar wanneer je een auto wil huren in Roermond. Zoals je ondertussen weet zijn wij al aardig wat jaren actief op de autoverhuurmarkt en hebben we al veel positieve ervaringen gehad met onze klanten. Het belang van onze klanten staat voor op. Wij zijn bijvoorbeeld ook vaste autoverhuurder van Maastricht University, Mora en Ikea. Wij zorgen aan de hand van onze garanties dat onze klanten tevreden zijn en ook weer met een vertrouwd gevoel bij ons een auto huren in Roermond. Wij hanteren altijd een 100% vervoersgarantie. Dat wil zeggen dat er geen kosten verbonden zijn wanneer jouw gehuurde auto jou niet op bestemming weet te krijgen. Daarbij zorgen wij ervoor dat we transparant zijn over de kosten die komen kijken bij het huren van een auto in Roermond. Je hoeft alleen maar te betalen wat op voorhand is afgesproken. Daarbij kan je bij ons jouw reservering gratis annuleren. Wij begrijpen ook dat plannen niet altijd zo lopen als gepland. Op Kiyoh is te zien dat we een 9,3/10 score op basis van 4669 beoordelingen. Wij zijn hier natuurlijk erg trots op. Wij hopen dat we jou door middel van onze klantvriendelijkheid kunnen overtuigen om bij ons een auto te huren in Roermond. Twijfel niet langer en reserveer vandaag nog een auto via onze website!
Bekijk ons aanbod

Meer dan alleen een auto huren in Roermond

Ons doel met autoverhuur in Roermond is om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen aan een huurauto. Dit wil zeggen dat wij niet alleen personenauto’s aanbieden. Wij hebben er namelijk ook voor gezorgd dat je bij ons terecht kan voor een personenbus. Dit is natuurlijk ontzettend handig wanneer je een grotere groep mensen wil vervoeren. Net als bij personenauto’s bieden wij verschillende modellen aan zodat je voor iedere situatie het juiste vervoersmiddel hebt. Zo beschikken wij over een dubbelcabine voor 6 personen, een personenbus voor 9 personen en ook een personenbus die automaat rijdt. Het reserveren en huren van een personenbus werkt hetzelfde als het huren van een auto in Roermond. De personenbussen zijn ook online via onze website te reserveren. Onze tarieven zijn exclusief verzekering en BTW. Ondanks dat blijven wij wel de goedkoopste autoverhuur in Roermond.

Adrem is vaste autoverhuurder

is van deze klanten

Auto huren waar je ook bent

Ben je wel op zoek naar een huurauto, maar ben je niet op zoek naar in auto in de omgeving van Roermond? Dat is geen probleem! Wij hebben namelijk ook filialen op andere locaties in Limburg. Zo kan je ook terecht om een auto te huren in Heerlen, Sittard en Maastricht.

De garanties van

Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie:  Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.
Géén onverwachte kosten:  Je betaalt alleen wat vooraf afgesproken is.
Gratis annuleren:  Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.
LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN

Super!

Super service, lekker snel en hartstikke vriendelijk ondanks de grote drukte
- Ingrid

Snel een bus geregeld!

Personeel denkt goed mee naar de beste oplossing. Zeer tevreden en eenvoudig geregeld!
- Remco

Altijd op tijd geholpen

Snelle boeking via de site. Daarna bevestiging van mijn boeking. Vriendelijke medewerkers
- Chantal

Zeer goed, zoals gewoonlijk

Heel makkelijk te reserveren, auto zelf gloednieuw en ook heel goede en snelle afhandeling bij inleveren.
- John
Made with 
by Web Wings